• Vista jardi
  • Vista casa
  • Vista terrassa
  • Vista accés
  • Can Mas Albanyà - Plattelands toerisme in een ongerepte natuur.
  • Can Mas Albanyà - Plattelands toerisme in een ongerepte natuur..
  • Can Mas Albanyà - Plattelands toerisme in een ongerepte natuur...
  • Can Mas Albanyà - Plattelands toerisme in een ongerepte natuur....

Een onvergetelijk verblijf

Can Mas is een grote Catalaanse boerderij uit de XIII de eeuw, voorzien van modern hedendaagse comfort. Prachtig gerenoveerd in de originele stijl, omgeven door beboste bergen en afgezoomd door de kronkelende rivier la Muga, ligt het domein tussen de middeleeuwse dorpjes Albanyà en Sant Llorenç de La Muga. Albanyà ligt op 20 km van Figueres, de stad van de surrealist Dali.

Can Mas Albanyà heeft zes appartementen, één huis en verschillende dubbele kamers. Elke entiteit is uitgerust met eigen badkamer. Het domein beschikt voorts over twee salons, ruime buitenterrassen en een buitenzwembad.

Can Mas Albanyà is uitermate geschikt voor het organiseren van incentives, cursussen, seminaries, bedrijfs-en sportieve events, familiefeesten, trouwfeesten ed. De accommodatie heeft een totale capaciteit van ca. 40 bedden. U heeft de keuze uit de studioformule of de formule kamer met ontbijt. Voor de catering doen wij beroep op verschillende professionele koks die verrassen met de heerlijkheden uit eigen streek Alt Empordà-Costa Brava.

Costa Brava - Comarca Alt Empordà

Het dorp Albanyà is zeer uitgestekt en gelegen op 260 meter boven de zeespiegel. Het landschap naar Can Mas verandert voortdurend van een uitgestrekte vallei naar een prachtige bergketen ( Pyreneeën ) waarvan de bekende Canigou deel uitmakkt. Sportieve mensen, wandelaars en fietsers komen hier zeker aan hun trekken. Figueres, De zonovergoten mediterrane bossen, de bergen en de valleien verwelkomen de gasten die de dagelijkse drukte achter zich willen laten en ontspannen kunnen luieren langs schilderachtige pleintjes, Charmante, smalle straatjes in de omgeving om aan te komen in een oase van rust:Can Mas genietend van een frisse plons in het zwembad of van een fris drankje op het terras. Museu Dalí, Castell de San Ferran .

...

Promoties

Geniet van de promoties die we bieden.